.

JANUAR - MARTS

Forret på tallerken:
Serrano skinke med syltede beder og sprød salat.
Hertil brød og smør

Hovedret fra buffet:
Timian stegt okseculotte
Soja/sesam marineret nakkefilet af dansk gris
Braiserede svinekæber med rodfrugter
2 slags salater, kartofler og sauce efter sæson

Dessert fra buffet:
Hjemmelavet islagkage med ristede nødder
Mazarinkage med chokoladeganache og appelsin

Kr. 325,- pr. person
minimum 15 personer

APRIL - JUNI

Forret på tallerken:
Porcheret Hopballe kylling med 3 slags sommerløg.
Hertil brød og smør

Hovedret fra buffet:
Lammeculotte med rosmarin nog hvidløg
Svinefilet med kål
Sprængt kalvespidsbryst i egen bouillon med kapers, persille og tomat
2 slags salater, kartofler og sauce efter sæson

Dessert fra buffet:
Solbærkage med rugbrød og kakao
Citronmåne med COZY tvist

Kr. 325,- pr. person
minimum 15 personer

JULI - SEPTEMBER

Forret på tallerken:
Laks med rygeost, radiser og purløg.
Hertil brød og smør

Hovedret fra buffet:
Kyllingelår coq au blanche
Lam i frikasse med små nye grøntsager
Langtidsstegt kalveculotte
2 slags salater, kartofler og sauce efter sæson

Dessert fra buffet:
Blommetærte med cremefraiche
Jordbærkage med lemon curd

kr. 325,- pr. pers.
minimum 15 personer

OKTOBER - DECEMBER

Forret på tallerken:
Varm røget laks med mandler, citronknas og syrnet fløde.
Hertil brød og smør

Hovedret fra buffet:
Oksetyndsteg med hø bagt selleri
Braiseret ribbensteg med grillede appelsiner
Stegt andebryst med nødder
2 slags salater, kartofler og sauce efter sæson

Dessert fra buffet:
Islagkage med 2 slags kirsebær
Chokolade cremekage

kr. 325,- pr. pers.
minimum 15 personer

Julefrokost

  Julebuffet

3 slags sild m/diverse tilbehør
Rejer m/citron og mayonnaise
Røget laks m/sprød salat
Rilette af dansk gris m/rødbeder
Fiskefilet m/remoulade

Ribbensteg m/rødkål
Andebryst m/nødder og selleri
Medister m/hvidkål
Hamburgerryg m/grønlangkål

Ost m/druer og kiks

Ris alamande

Pris pr. person kr. 325,-
minimum 15 personer

Kaffe og juleknas pr. person kr. 85,-