.

Konfirmations buffet

Tallerken serveret forret.
Vælg mellem de 4 forretter.

Buffet.
Langtidsstegt kalveculotte i timian og honning.
Grillet landhanebryst i saltet bacon of rosmarin.
Ovnbagte krydderkartofler med hvidløg og urter.
Rødvinssky på kalv og urter.
2 slags salater, blandet fra den danske sæson.
Frisk bagt brød og økologisk smør.

Dessert.
Lav selv vaffelis med udvalg af toppings, guf, flødeboller, marengs og saucer.


Kr. 335,- pr. kuvert

Forretter

Varmrøget laksemousse.
Mild urtecreme, friske krydderurter, radise crudite, malt knas og rogn.

Sprøde tarteletter.
Cremet asparges, høne, persille, fløde og tomat.

Lufttørret dansk skinke.
Syltet melon, Høvlet parmesan, friske krydderurter, persillepesto og mandler.

Klassisk dansk rejecocktail.
Håndpillede rejer, frisk salat, sprøde asparges, tomat, rogn, citrus og dressing à part

3 retters menu

Tallerken serveret 


Forret.
Varmrøget laksemousse 
Mild urtecreme, friske krydderurter, radise crudite, malt knas og rogn. 


Hovedret.
Langtidsstegt dansk kalvesteg i grøn peber og havsalt.
Spæde gulerødder, marineret tomat,
grillet svampe, rødvinssky og pommes rissolé.

Dessert.
Cremet chokoladekage
med friske hindbær, citron marengs,
vanilje is, hindbæresirup og mynte.

kr. 365,- pr. kuvert